Menyasszonyi ruha ~ Eszter

Eszternek nagyjából meg volt az elképzelése menyasszonyi ruháját illetően, tudta mi tetszik neki és mi az amit nem szeretne. Személyes találkozó alkalmával jobban körvonalazódtak a részletek,  figyelembe vettük az alkatát, az igényeket, azt, hogy a ruha a szépsége mellett kényelmes is legyen, hogy élvezet legyen viselni a Nagy Napon.

Egy A-vonalú, rakott derekú ruhára esett a választás, alját széles csipke díszítette. A felső része ejtett vállú volt, csipke és virág díszítéssel. Mivel őszi esküvő volt, kapott egy szép bolerót is, és egy csodaszép fátyollal koronáztuk meg a ruháját.

Imádtam a ruhakészítés minden pillanatát, Eszter egy csodálatos teremtés és annyira illett hozzá a ruha, annyira Ő volt ♥

17esztermenyasszonyiruhajpg17esztermenyasszonyiruha3jpg17esztermenyasszonyiruha1jpg17esztermenyasszonyiruha2jpg17eszterjpg


Eszter és párja 

eszter-joco-eskuvo-pictorial-foto-0130jpgeszter-joco-eskuvo-pictorial-foto-0302jpgeszter-joco-eskuvo-pictorial-foto-0192jpgeszter-joco-eskuvo-pictorial-foto-0097jpgeszter-joco-eskuvo-pictorial-foto-0098jpgSok boldogságot!