Valami kölcsön, valami új...

Ismeritek? A TLC-n látható ez a műsor. A lényege, hogy a menyasszony Kelly és Sam segítségét kéri, hogy találjanak neki menyasszonyi ruhát. Sam "valami újat" keres, míg Kelly a menyasszony anyukájának ruháját alakítja át és e két ruha közül kell választania. Én meg kedvet kaptam pár ruha átalakításához. Nagyon szeretem nézni, mert jó látni, hogy mit lehet kihozni egy egy régi ruhából. Hozzá jutottam pár régebbi stílusú ruhához és most ezeket szeretném megmutatni Nektek. Hogy egy kis (vagy nagyobb) átalakítással mennyire szép ruhákat lehet létrehozni.  

Ezzel a ruhával nagyon sok dolgom nem volt, mert a maga egyszerűségében szép. Tisztítás után egy alja igazítást kapott, majd egy alapos vasalás után egy szép szalagot tettem a mell alatti vonalra, amit egy pici virág díszít.

 15.01.jpg

 

Ez is egy egyszerűbb vonalvezetésű ruha, egyetlen baja az ujja volt, ami kissé megsárgult és a flitterek is elszíneződtek rajta. Így úgy döntöttem megszabadulok tőle. Egy nyakba-akasztós modell lett belőle, aminek a mellrészére és a (nyitott) hátára csipke került.

15.02.jpg

 

A színe miatt nem tipikus menyasszonyi ruha, ebből inkább egy bohókás, vidám ruhácskát varázsoltam. Melyet menyasszonyi ruhaként vagy koszorúslány ruhaként is lehet viselni.

15.04_1.jpg 

 

Ezt a ruhát már láthattátok itt a blogon , itt gyakorlatilag szét kellett szednem a ruhát és újra összerakni, de megérte, mert nagyon csinos ruha lett belőle.

 15.06.jpg

 

Ennek a ruhának egy két alkatrésze az előző ruhába került bele, de ami megmaradt abból egy kis koszorúslány ruhácskát készítettem.

15.05_1.jpg

15.menyasszonyiruhaatalakitas.jpg

Ezen a szépségen csak apróbb igazítások voltak, ez így tökéletes ahogy van.

15.11.02.jpg

15.11.04.jpg

 

Ez az egyik kedvencem, ehhez se kellet nagyon hozzányúlni, mert ez így jó ahogy van.

15.11.01.jpg

15.11.01.1.jpg

 

Ha valamelyik ruha megtetszett, árakról és méretekről kapcsolatban írj nyugodtan!