" Lezajlott az esküvőnk az általad kijavított ruhában... Igaz, hogy nem teljes egészében a Te kezed munkája az elkészült ruha, de mégis csak Neked tudok köszönetet mondani... hogy hordhatóvá varázsoltad...mi több...imádtam...imádták!!! 

Nagyon köszönöm a gyors és rugalmas segítséget...tökéletes lett!!! Nem tudok elég hálás lenni... hisz kihoztad a maximumot és még többet is! Boldoggá tettél engem, a párom és még nagyon sok embert, akik teljesen el voltak ájulva tőle...
Az egész nap tökéletes és hibátlan volt... ilyet talán még álmodni se mertem volna. "


Puszi, Erika

" Köszönöm szépen a csodaszép ruhát úgy megszerettem, hogy nem is adom el, inkább elteszem emlékbe  "


Évi

"Imádtam a ruhát, szinte le se akartam venni... Könnyű és kényelmes volt, nem győztem benne pörögni! Igazi rock'n roll bulink volt, non-stop dirty dancingeléssel... Én voltam maga Cha Cha DiGregorio! 

Szilvi, Te Istennő vagy, nagyon hálás vagyok a segítségedért és a könnyű, probléma mentes együttműködésért. Senki nem akarta elhinni nekem, hogy a ruha szinte e-mailben született. Tökéletesen passzolt, mintha rám öntötték volna."


Andi

 

" A ruha tökéletes lett hála Neked, mindenki csak dicsérte hogy milyen szép!

Küldök pár képet és még egyszer nagyon köszönök Neked mindent!!

Az biztos, hogy fogok még járni Nálad!! "

Sok puszi: Ildi

" Nagyon szuper volt minden. A ruhát mindenki agyon dicsérte.

 Nagyon nagyon szép volt, imádtam és alig akartam levenni :) 

Még egyszer nagyon köszönöm a csodás ruhát!!!! Imádtam <3 :) "

Dóri

" A ruha tökéletes volt!!!! 

Nagyon nagyon tetszett magamon és utólag a képeken is nagyon tetszik :) Mások is oda voltak érte :) Nagyon-nagyon köszönöm még egyszer! :) "


Tünde

" Kedves Szilvi! 

Már előre örültem, hogy te varrod a ruhámat, mert tudtam, hogy olyan lesz (sőt sokkal jobb lett ), mint amilyennek elképzeltem. Hatalmas sikere volt, ütött a fekete-fehér összeállítás :-) A vőlegényhez és még a kutyához is passzolt. Köszönöm szépen sokadszorra, fotókat még küldök. "

Puszi: Csilla

" Drága Szilvi!

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Te varrtad és alkottad a menyasszonyi ruhám! Az azonnali összhangunk, illetve a te tökéletes ízlésed és professzionális munkád tette tökéletessé életem eddigi legboldogabb napját! 

Köszönöm szépen ezt az életre szóló emléket! "


Szeretettel, Zsuzsi

"Drága Szilvi! 

Szerettem volna korábban is írni már, de csak most sikerül. Nagyon hálás vagyok Érted és nagyon nagyon köszönöm a RUHÁT! szuper érzés volt benne végigcsinálni a napot és elképesztő sok dicséretet kapott a ruha! Nagyon köszönöm mégegyszer! 

Köszönöm, hogy eljöttél, láttalak a férjeddel, de csak az autóból mert tényleg az utolsó pillanatban érkeztem csak a bejárathoz, hogy igazi templomban találkozós legyen az esküvő. 

Küldök pár fotót is! Szépeket! "

Zsóka

"Egyszerűen el voltak kápráztatva a vendégek a ruhámtól, nagyon hálás vagyok Neked, hogy ekkora csodát alkottál. :) :) :)

Minden a legnagyobb rendben volt a ruhával! :) Gyönyörű volt, kényelmes, teljesen szabadon tudtam benne mozogni. Éppen ezért a tervezettnél hamarabb bújtam bele, a menyasszony tánc helyett menyecske táncunk volt! :) :) Imádtam!!! Rengetegen érdeklődtek, hogy ki készítette ezt a csodát! :) "

Puszi

Orsi

" Kedves Szilvi!

Végre eljutottam odáig, hogy írok a vendégkönyvedbe :) Nagyon örülök, hogy az esküvő kapcsán Téged is azok az emberek között említhetlek, akikkel nagyon jó volt együtt “dolgozni”. Amikor keresgettem a képeket, hogy milyen ruhát szeretnék nem is mertem arról álmodni, hogy a csipke felsőt el lehet készíteni, és láss csodát, Igen! :) Nagyon kényelmes volt a ruha és nagyon különleges is. Korrekt, megbízható és kedves voltál mindig. Remélem sok csodát alkotsz még! :) "

Reni

" Drága Szilvi,

Köszönöm azt a csodát amit nekem alkottál! Bár kész ruhát vittem hozzád, de a ” mesés ” befejezést már nálad értük el. Mikor elôször kerestelek fel email- ben egybôl megtalàltuk a közös hangot és rögtön tudtad, hogy mit is szeretnék holott még én sem voltam vele igazán tisztában. Sok türelemmel, hozzáértéssel és szeretettel foglalkoztál A Ruhával! És ráadásul mindezt úgy, hogy személyesen egyszer sem találkozunk :-) mivel külföldön élek és csak a végeredményt láttam. Tökéleteset alkottál, és a nagy napon hihetetlenüljól érzésem magam a ruhámban!

Köszönöm neked, további sok sikert és még sok ilyen elégedett Hamupipôkét kívánok! "

Szeretettel : Zsuzsi

" Kedves Szilvi!

Életem egyik legnagyobb szerencséje, hogy a Sors Hozzád vezérelt! Az általam elképzelt ruhát már az első találkozásunkkor pár mondat beszélgetés után felskiccelted, és én el sem hittem, hogy Te már is érted, mit szeretnék. Ahogy teltek a hetek, a rajzból, és a jó pár méter csipkéből :-) lassan kezdett formát ölteni a menyasszonyi ruhám, ami végül pont olyan tökéletes lett, mint amilyennek megálmodtam!

Az esküvőnkön mindenki azt mondta, hogy a ruhám pont olyan, mint amilyen én vagyok. Azt hiszem, ez mindent elárul. A kislányok koszorúslányruhái pedig nagyon cukik lettek, le sem lehetett róluk imádkozni, aludni is abban akartak :-)

Még egyszer köszönök mindent, a türelmet, hozzáértést, profizmust és kreativitást!

Kívánok Neked még sok szép ruhacsodát, és még találkozunk… ;-) "

Hajni

" Kedves Szilvi!

Ezúton szeretném megköszönni Neked, hogy álmaimban szereplő, meseszép ruhában lehettem a Nagy Napunkon!

Azt gondolom, hogy komoly kihívás volt számomra menyasszonyi ruhát készíteni, mivel középkorú és már nem az első házasságát kötő nő vagyok és mindehhez még templomi szertartás is járult. Azt kértem Tőled, legyen a ruhám, egyszerű, ízléses, elegáns, de mégis ízig-vérig menyasszonyi ruha. Te ezt a feladatot tökéletesen megoldottad. A ruha gyönyörű volt, egyedi, mindeni megcsodálta. A Nagy Napon királynőnek érezhettem magam!

Minden menyasszonynak csak ajánlani tudlak!

Szeretettel gondolok Rád "

Tünde

" Végre van egy kis időm, küldök pár képet a ruhámról, nagyon szép volt, mindenki dicsérte és kényelmes is volt! Köszönöm szépen! "

Üdv.: Fanni

" Kedves Szilvi!

Köszönöm szépen a csodaszép munkádat! Ugyan nem te készítetted a ruhámat (hanem “csak simán” felturbóztad), de a Te kezed által lett a végeredmény ilyen gyönyörű!! Hiszen az apróságok számítanak csak igazán, és azok teszik egyedivé :) Köszönöm, hogy a tökéletes ruha lehetett rajtam a Nagy Napon :) Szívből foglak ajánlani bárkinek! Puszi! :) "

Niki

" Csak ajánlani tudom Szilvi munkáját! Nekem az álmaimat valósította meg szinte a lehetetlenből! :) Szeretném itt is megköszönni! Köszi Szilvi! 

Sok pusziiii "

Ildi

" Kedves Szilvi!

Köszönöm szépen a meseszép menyasszonyi ruhát! Azt, hogy a segítségeddel álomból valóság lett és azt, hogy királylánynak érezhettem magam benne! Minden tökéletes volt! Köszönöm még egyszer! A legjobbakat kívánom Neked (még sok-sok kreatív munkát és egészséget)! "

Vera

" Nem tudom elégszer megköszönni...annyira szép volt és kényelmes!!!! Mindenki teljesen oda volt tőle! "

Szeretettel:

Kata

" Kedves Szilvi!

Köszönjük neked a két csodálatos ruhát. Elképesztően jól nézett ki mindkettő és kényelmes is volt, szóval tökéletes! Mindenki el volt ragadtatva.

Még egyszer köszönöm szépen, nélküled nem lett volna ilyen csodálatos a nagy nap! "

Ildikó

" Nagyon-nagyon szép volt! És mindenki el volt ájulva a ruháimtól. :) "


Ági

" Nagyon köszönöm még egyszer, csodaszép volt, rengetegszer megdicsérték és kényelmes is, eltöltöttem volna még benne egy kis időt. :) "

Ildi

" Kedves Szilvi!

Nagyon szépen köszönöm az álomszép, könnyű és egyszerűen gyönyörű ruhát. Menyasszonyi ruhámnak mindenki a csodájára járt. :) És köszönet a sok figyelemért, jó ötletért és tökéletes munkáért! Kész remekmű született.

Minden jót és további csodás alkotásokat kívánok! "

Anna

" Köszönöm a csodás koszorúslány ruhát :)

Nagy sikert aratott a műved :) "

Gabriella

" Szia Szilvi!  

Jól megpörgettek, forgattak a menyecskeruhámban. :-) A ruha magáért beszélt. Andié ugyancsak. Mindketten még egyszer nagyon köszönjük! "

Szilvia

" Kedves Szilva! 

Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű ruhákat (szám szerint mind a hármat), csodákat műveltél:-) Pont így képzeltem el őket, sőt, a menyasszonyi ruha ezerszer jobb, szebb, kényelmesebb lett, mint amire számítottam. Precíz, lelkiismeretes munka, köszönöm szépen, hogy a kezed nyomában mehettem férjhez!

Csak így tovább! :-) "

Viki

" A ruha zseniális volt sosem felejtem ezt el Neked :) Mindenki el volt ájulva :) Arra pedig nagyon büszke vagyok hogy egy ilyen nagyszerű ember keze munkájában mondhattam ki az IGEN-t. "

Málni

" Kedves Szilvi!

Hálásan köszönöm Neked, hogy belekukkantottál a ruhába! Örülök, hogy eszembe jutott Téged kérlek fel erre a feladatra. Zsuzsin, természetben látva az eredményt, döbbenetes a különbség, csodát tettél! Kívánok Neked további jó egészséget, sok-sok alkotó erőt, energiát a csodaműveléshez! ” 

Ili – a boldog menyasszony boldog anyuja