" Tudtam, hogy nem kölcsönözni vagy venni szeretném a ruhámat, hanem varratni. Azt is pontosan tudtam, hogy azt szeretném, hogy Szilvi varrja.
Egyetlen ruhaszalonba mentem el próbálni. Úgy indultam, hogy csak csipkés és fodros ne legyen. Ehhez képest csipkés és fodros lett. :) 

Fölpróbáltam 1-2 ruhát, de nem volt az igazi, aztán következett a fodros és beleszerettem. Megmutattam Szilvinek, kicsit alakítgattunk, nem teljesen olyan lett, mint a próbált ruha. Sokkal gyönyörűbb lett.
Megvettük a rengeteg anyagot és a csodálatos csipkét (pont olyan, mint amilyet elképzeltem). Az első próbán kicsit csalódott voltam, mert nem látszódott még semmi a ruhából és nem tudtam elképzelni, hogy lesz belőle menyasszonyi ruha. Aggódni nem aggódtam, mert tudtam, hogy ha Szilvi készíti biztos, hogy szép lesz. Aztán próbáról próbára, egyre szebb volt a ruha, a végeredmény pedig tökéletes. Féltem, hogy kényelmetlen lesz, nehéz lesz, rá fogok lépni, de nem. Kényelmes volt, öröm volt viselni. Köszönöm!
 "

Szandi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-szandi

" Szia Szilvi!

Nagyon köszönöm a segítségedet, zseniális volt, ahogy valóra váltottad az álmomat! Nagyon tetszett az igényességed, hogy csakis a legjobb minőséggel elégedtél meg, és az is, hogy végig támogattál szakmai ötletekkel, de nem akartál semmit rám erőltetni. Annyira otthon éreztem magam a ruhában, hogy alig akartam levenni! Gyönyörű és kényelmes volt egyszerre. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy menjen a saját elképzelései után,​​ és varrasson magának menyasszonyi ruhát, mert rengeteget jelent az esküvőn, ha az ember önmaga lehet egy szokatlan ruhában is. "

További minden jókat neked!
Eszter

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-eszter-1
" A ruha tökéletes volt, nagyon jól éreztem benne magam és mindenki dicsérgette és kérdezte, hogy honnan van! ;) Bár imádtam a menyasszonyi ruhámat is, de annyira nehéz volt a vacsora alatt a székek és asztalok között közlekedni benne és annyira meleg volt és fárasztó volt benne lenni már reggel óta, hogy úgy döntöttem, előbb átcserélem a menyecske ruhámra, így menyasszony tánc helyett menyecske tánc lett végül. Nagyon élveztem a légies, könnyű ruhát a nyári melegben és azt, hogy végre felszabadultan tudtam benne mozogni és táncolni!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm neked még egyszer ezt a gyönyörű ruhát, a jó hangulatú ruhapróbákat. "

Kinga

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-kinga

"  Szia Szilvi ! 

Meg nem is köszöntem meg a csodás ruhámat... gyönyörű volt... Mindenkinek leesett az álla amikor meglátott. Még ma is szoktam hallgatni hogy milyen gyönyörű és egyedi volt. 

Azóta is csak ajánlani tudlak az összes leendő menyasszonynak.

Köszönöm! "

Niki

" Szia Szilvi!

Küldök pár képet a ruháról. Először kicsit féltem, hogy milyen menyecske ruhám lesz, mert soha nem voltam még varrónőnél és konkrét elképzelésem sem volt, csak annyi, hogy valamilyen latinos, tangós ruhát szeretnék. Végül minden várakozásomat felülmúlta a kész ruha, nagyon tetszett és igazán jó éreztem magam benne. Nagyon szépen köszönöm a segítségedet és munkádat, jó pár dicséretet is bezsebeltem, és alig várom, hogy máskor is felvehessem a ruhát. :) "


Üdv: Barbi 

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-barbi-1

" Kedves Szilvi!

Kimondhatatlanul hálásak vagyunk Neked a segítségedért, ami nélkül tényleg nem valósulhatott volna meg a romantikus hercegnő ruha. Ha Te akkor nem vállalod el a felsőrész megvarrását, biztosan le kellett volna mondani erről az elképzeléséről, mert kifutottunk volna az időből és főként ki tudja kinek a karmai közé kerültünk volna!?! Végig nagyon jól érezte magát benne, felszabadultan tudott még táncolni is! Mindenki ámulta - bámulta a ruhát, nagy sikere volt! 

Még egyszer nagyon köszönünk mindent és további sok szépséges "álmot" alkoss még! "

Kriszta és Orsi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-jav%C3%ADt%C3%A1s-orsi

"  Kedves Szilvi!

Nagyon köszönöm még egyszer ezt a csodálatos kreációt, nagyon jól éreztem benne magam. A menyasszonyi ruhám után úgy éreztem, még egyszer meg tudtam döbbenteni a vendégsereget. :) "

Ági

Fotó: http://www.balatonireka.com

"  Drága Szilvi! 

A ruhám egyszerűen, és nagyszerűen TÖKÉLETES lett , hála NEKED! :) Nem csak a ruháért, hanem a Kedvességért, Figyelmességért, Türelemért és a Precizitásért :) <3 Mivel motoroztam is benne, így nagyon fontos volt, hogy kényelmesen tudjam viselni, amire szintén odafigyeltél! Pedig a ruha felső része miatt nem volt egyszerű dolgod ;) . Fantasztikusan éreztem magam benne, abszolút Én voltam, amit nálam elérni nagy szó :) :) ! És nem utolsó sorban látni a férjem arcát mikor rám nézett, mindent elárult :) <3 "

Puszi: Ivett és Zoli

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-ivett

"  Kedves Szilvi!

Szeretném még egyszer megköszönni a gyönyörű menyasszonyi ruhát, nagyon jól éreztem magam benne és nagyon sok dicséretet kapott! És nemcsak szép volt, de kényelmes is :) "

Üdv,
Évi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-%C3%A9vi

" A Nagy nap csodálatosan telt, ahogy megálmodtuk, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk. A ruhácskámat imádtam, ilyennek álmodtam meg, így teljesen magaménak éreztem, imádtam viselni. És persze nagy sikere is volt. 
Nagyon köszönök mindent, hálás vagyok és örülök hogy megismertelek mind szakmailag mind emberileg."

Angelika

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-angelika

"  Drága Szilvi! 

A mi ismeretségünk tavasszal kezdődött,mikor rátaláltam egy általad készített menyecskeruhára. Nyomban fel is vettem veled a kapcsolatot és a lehető Legjobbhoz vezetett az Út. Személyedben egy végtelen kedves, segítőkész, precíz és természetesen szakmailag toppon levő Tüneményt ismerhettem meg! Koszorúslányaim ruhái az én menyecskeruhám, valamint a kreatív fotózásra készült költeményeid egyszerűen vidámak, fiatalosak és meseszépek voltak! Köszönöm, hogy Gyönyörűnek érezhettem magam a Nagy Napon!!! Köszönöm a hozzáállásod és a végtelen türelmed-a sok hívásom-chetelésem ellenére. Kívánom, hogy milliónyi menyasszony átélje azt az érzést a Te ruháidban, amit én is átélhettem.  Igaz fotókat már láthattál a neten, de azért nem fogod megúszni, hogy menjek-igaz ebből már csak jövőre lesz albumnézegetés. 

A fotókat: a szintén profi, vagány és imádnivaló nőszemély készítette: @panamyphoto Faragóné Pancsa Amanda Millió puszi és nagy ölelés!!!! "

 Most már: Balogh-Kiss Krisztina

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-%C3%A9s-koszor%C3%BAsl%C3%A1ny-ruh%C3%A1k-kriszti

"  Szia!

Mégegyszer nagyon köszi a ruhámat. Nagyon szuper volt, csak hamar elment a nap, de így a képeket nézegetve olyan, mintha újra élnénk a napot. A ruhát is dicsérte mindenki, nagyon kényelmes volt. "


Brigi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-brigi


" Nagyon jól éreztem magam az általad készített ruhában!!!
Nagyon tetszett mindenkinek, sok dicséretet bezsebeltem érte. És még kényelmes is volt :)


K
öszönöm még egyszer, hogy segítettél az elképzelést formába önteni! :) "

GB

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-bea

" Azt hiszem, nem lehetek elég hálás, hogy a ruhámból egy ilyen gyönyörűséget varázsoltál... Minden másodpercet élveztem benne. Köszönöm szépen!!! <3

Sok puszi, és remélem nagyon sok ilyen visszajelzést kapsz. Tényleg imádtam a ruhát!! "


Niki

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-%C3%A1talak%C3%ADt%C3%A1s-niki

"Köszönöm a csodálatos menyecskeruhát, amit varrtál nekem, gyönyörű volt és mindenki csak dicsérte. Szép volt, kényelmes és teljesen szabadon tudtam benne mozogni, nem csúszkált, minden ott volt, ahol annak lennie kell.
Örülök, hogy az esküvői szolgáltatóink táborát erősítetted!
Küldök pár képet és mindent köszönök sokadszorra is! "


Puszi: Barbi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-barbi

" Lezajlott az esküvőnk az általad kijavított ruhában... Igaz, hogy nem teljes egészében a Te kezed munkája az elkészült ruha, de mégis csak Neked tudok köszönetet mondani... hogy hordhatóvá varázsoltad...mi több...imádtam...imádták!!! 

Nagyon köszönöm a gyors és rugalmas segítséget...tökéletes lett!!! Nem tudok elég hálás lenni... hisz kihoztad a maximumot és még többet is! Boldoggá tettél engem, a párom és még nagyon sok embert, akik teljesen el voltak ájulva tőle...
Az egész nap tökéletes és hibátlan volt... ilyet talán még álmodni se mertem volna. "


Puszi, Erika

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-jav%C3%ADt%C3%A1s-erika

" Köszönöm szépen a csodaszép ruhát úgy megszerettem, hogy nem is adom el, inkább elteszem emlékbe  "


Évi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-%C3%A9vi

"Imádtam a ruhát, szinte le se akartam venni... Könnyű és kényelmes volt, nem győztem benne pörögni! Igazi rock'n roll bulink volt, non-stop dirty dancingeléssel... Én voltam maga Cha Cha DiGregorio! 

Szilvi, Te Istennő vagy, nagyon hálás vagyok a segítségedért és a könnyű, probléma mentes együttműködésért. Senki nem akarta elhinni nekem, hogy a ruha szinte e-mailben született. Tökéletesen passzolt, mintha rám öntötték volna."


Andi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-andi-1

" A ruha tökéletes lett hála Neked, mindenki csak dicsérte hogy milyen szép!

Küldök pár képet és még egyszer nagyon köszönök Neked mindent!!

Az biztos, hogy fogok még járni Nálad!! "

Sok puszi: Ildi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-jav%C3%ADt%C3%A1s-ildi

" Nagyon szuper volt minden. A ruhát mindenki agyon dicsérte.

 Nagyon nagyon szép volt, imádtam és alig akartam levenni :) 

Még egyszer nagyon köszönöm a csodás ruhát!!!! Imádtam <3 :) "

Dóri

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-jav%C3%ADt%C3%A1s-d%C3%B3ri

" A ruha tökéletes volt!!!! 

Nagyon nagyon tetszett magamon és utólag a képeken is nagyon tetszik :) Mások is oda voltak érte :) Nagyon-nagyon köszönöm még egyszer! :) "


Tünde

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-%C3%A1talak%C3%ADt%C3%A1s-t%C3%BCnde

" Kedves Szilvi! 

Már előre örültem, hogy te varrod a ruhámat, mert tudtam, hogy olyan lesz (sőt sokkal jobb lett ), mint amilyennek elképzeltem. Hatalmas sikere volt, ütött a fekete-fehér összeállítás :-) A vőlegényhez és még a kutyához is passzolt. Köszönöm szépen sokadszorra, fotókat még küldök. "

Puszi: Csilla

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-csilla

" Drága Szilvi!

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Te varrtad és alkottad a menyasszonyi ruhám! Az azonnali összhangunk, illetve a te tökéletes ízlésed és professzionális munkád tette tökéletessé életem eddigi legboldogabb napját! 

Köszönöm szépen ezt az életre szóló emléket! "


Szeretettel, Zsuzsi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-zsuzsi

"Drága Szilvi! 

Szerettem volna korábban is írni már, de csak most sikerül. Nagyon hálás vagyok Érted és nagyon nagyon köszönöm a RUHÁT! szuper érzés volt benne végigcsinálni a napot és elképesztő sok dicséretet kapott a ruha! Nagyon köszönöm mégegyszer! 

Köszönöm, hogy eljöttél, láttalak a férjeddel, de csak az autóból mert tényleg az utolsó pillanatban érkeztem csak a bejárathoz, hogy igazi templomban találkozós legyen az esküvő. 

Küldök pár fotót is! Szépeket! "

Zsóka

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-zs%C3%B3ka

"Egyszerűen el voltak kápráztatva a vendégek a ruhámtól, nagyon hálás vagyok Neked, hogy ekkora csodát alkottál. :) :) :)

Minden a legnagyobb rendben volt a ruhával! :) Gyönyörű volt, kényelmes, teljesen szabadon tudtam benne mozogni. Éppen ezért a tervezettnél hamarabb bújtam bele, a menyasszony tánc helyett menyecske táncunk volt! :) :) Imádtam!!! Rengetegen érdeklődtek, hogy ki készítette ezt a csodát! :) "

Puszi

Orsi

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-orsi

" Kedves Szilvi!

Végre eljutottam odáig, hogy írok a vendégkönyvedbe :) Nagyon örülök, hogy az esküvő kapcsán Téged is azok az emberek között említhetlek, akikkel nagyon jó volt együtt “dolgozni”. Amikor keresgettem a képeket, hogy milyen ruhát szeretnék nem is mertem arról álmodni, hogy a csipke felsőt el lehet készíteni, és láss csodát, Igen! :) Nagyon kényelmes volt a ruha és nagyon különleges is. Korrekt, megbízható és kedves voltál mindig. Remélem sok csodát alkotsz még! :) "

Reni

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-reni

" Drága Szilvi,

Köszönöm azt a csodát amit nekem alkottál! Bár kész ruhát vittem hozzád, de a ” mesés ” befejezést már nálad értük el. Mikor elôször kerestelek fel email- ben egybôl megtalàltuk a közös hangot és rögtön tudtad, hogy mit is szeretnék holott még én sem voltam vele igazán tisztában. Sok türelemmel, hozzáértéssel és szeretettel foglalkoztál A Ruhával! És ráadásul mindezt úgy, hogy személyesen egyszer sem találkozunk :-) mivel külföldön élek és csak a végeredményt láttam. Tökéleteset alkottál, és a nagy napon hihetetlenüljól érzésem magam a ruhámban!

Köszönöm neked, további sok sikert és még sok ilyen elégedett Hamupipôkét kívánok! "

Szeretettel : Zsuzsi

" Kedves Szilvi!

Életem egyik legnagyobb szerencséje, hogy a Sors Hozzád vezérelt! Az általam elképzelt ruhát már az első találkozásunkkor pár mondat beszélgetés után felskiccelted, és én el sem hittem, hogy Te már is érted, mit szeretnék. Ahogy teltek a hetek, a rajzból, és a jó pár méter csipkéből :-) lassan kezdett formát ölteni a menyasszonyi ruhám, ami végül pont olyan tökéletes lett, mint amilyennek megálmodtam!

Az esküvőnkön mindenki azt mondta, hogy a ruhám pont olyan, mint amilyen én vagyok. Azt hiszem, ez mindent elárul. A kislányok koszorúslányruhái pedig nagyon cukik lettek, le sem lehetett róluk imádkozni, aludni is abban akartak :-)

Még egyszer köszönök mindent, a türelmet, hozzáértést, profizmust és kreativitást!

Kívánok Neked még sok szép ruhacsodát, és még találkozunk… ;-) "

Hajni

" Kedves Szilvi!

Ezúton szeretném megköszönni Neked, hogy álmaimban szereplő, meseszép ruhában lehettem a Nagy Napunkon!

Azt gondolom, hogy komoly kihívás volt számomra menyasszonyi ruhát készíteni, mivel középkorú és már nem az első házasságát kötő nő vagyok és mindehhez még templomi szertartás is járult. Azt kértem Tőled, legyen a ruhám, egyszerű, ízléses, elegáns, de mégis ízig-vérig menyasszonyi ruha. Te ezt a feladatot tökéletesen megoldottad. A ruha gyönyörű volt, egyedi, mindeni megcsodálta. A Nagy Napon királynőnek érezhettem magam!

Minden menyasszonynak csak ajánlani tudlak!

Szeretettel gondolok Rád "

Tünde

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-t%C3%BCnde

" Végre van egy kis időm, küldök pár képet a ruhámról, nagyon szép volt, mindenki dicsérte és kényelmes is volt! Köszönöm szépen! "

Üdv.: Fanni

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-fanni

" Kedves Szilvi!

Köszönöm szépen a csodaszép munkádat! Ugyan nem te készítetted a ruhámat (hanem “csak simán” felturbóztad), de a Te kezed által lett a végeredmény ilyen gyönyörű!! Hiszen az apróságok számítanak csak igazán, és azok teszik egyedivé :) Köszönöm, hogy a tökéletes ruha lehetett rajtam a Nagy Napon :) Szívből foglak ajánlani bárkinek! Puszi! :) "

Niki

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-jav%C3%ADt%C3%A1s-niki

" Csak ajánlani tudom Szilvi munkáját! Nekem az álmaimat valósította meg szinte a lehetetlenből! :) Szeretném itt is megköszönni! Köszi Szilvi! 

Sok pusziiii "

Ildi

http://kozmaszilvia.hu/blog/internetes-menyasszonyi-ruha-ildi

" Kedves Szilvi!

Köszönöm szépen a meseszép menyasszonyi ruhát! Azt, hogy a segítségeddel álomból valóság lett és azt, hogy királylánynak érezhettem magam benne! Minden tökéletes volt! Köszönöm még egyszer! A legjobbakat kívánom Neked (még sok-sok kreatív munkát és egészséget)! "

Vera

http://kozmaszilvia.hu/blog/hercegn%C5%91s-menyasszonyi-ruha-veronika

" Nem tudom elégszer megköszönni...annyira szép volt és kényelmes!!!! Mindenki teljesen oda volt tőle! "

Szeretettel:

Kata

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-kata

" Kedves Szilvi!

Köszönjük neked a két csodálatos ruhát. Elképesztően jól nézett ki mindkettő és kényelmes is volt, szóval tökéletes! Mindenki el volt ragadtatva.

Még egyszer köszönöm szépen, nélküled nem lett volna ilyen csodálatos a nagy nap! "

Ildikó

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyiruha-jav%C3%ADt%C3%A1s-ildik%C3%B3

" Nagyon-nagyon szép volt! És mindenki el volt ájulva a ruháimtól. :) "


Ági

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-jav%C3%ADt%C3%A1s-%C3%A1gi

" Nagyon köszönöm még egyszer, csodaszép volt, rengetegszer megdicsérték és kényelmes is, eltöltöttem volna még benne egy kis időt. :) "

Ildi

http://kozmaszilvia.hu/blog/a-vonal%C3%BA-menyasszonyi-ruha-ildik%C3%B3

" Kedves Szilvi!

Nagyon szépen köszönöm az álomszép, könnyű és egyszerűen gyönyörű ruhát. Menyasszonyi ruhámnak mindenki a csodájára járt. :) És köszönet a sok figyelemért, jó ötletért és tökéletes munkáért! Kész remekmű született.

Minden jót és további csodás alkotásokat kívánok! "

Anna

" Köszönöm a csodás koszorúslány ruhát :)

Nagy sikert aratott a műved :) "

Gabriella

" Szia Szilvi!  

Jól megpörgettek, forgattak a menyecskeruhámban. :-) A ruha magáért beszélt. Andié ugyancsak. Mindketten még egyszer nagyon köszönjük! "

Szilvia

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyecske-ruha-szilvi

" Kedves Szilva! 

Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű ruhákat (szám szerint mind a hármat), csodákat műveltél:-) Pont így képzeltem el őket, sőt, a menyasszonyi ruha ezerszer jobb, szebb, kényelmesebb lett, mint amire számítottam. Precíz, lelkiismeretes munka, köszönöm szépen, hogy a kezed nyomában mehettem férjhez!

Csak így tovább! :-) "

Viki

http://kozmaszilvia.hu/blog/menyasszonyi-ruha-jav%C3%ADt%C3%A1s-viki

" A ruha zseniális volt sosem felejtem ezt el Neked :) Mindenki el volt ájulva :) Arra pedig nagyon büszke vagyok hogy egy ilyen nagyszerű ember keze munkájában mondhattam ki az IGEN-t. "

Málni

http://kozmaszilvia.hu/blog/empire-st%C3%ADlus%C3%BA-menyasszonyi-ruha-m%C3%A1lni

" Kedves Szilvi!

Hálásan köszönöm Neked, hogy belekukkantottál a ruhába! Örülök, hogy eszembe jutott Téged kérlek fel erre a feladatra. Zsuzsin, természetben látva az eredményt, döbbenetes a különbség, csodát tettél! Kívánok Neked további jó egészséget, sok-sok alkotó erőt, energiát a csodaműveléshez! ” 

Ili – a boldog menyasszony boldog anyuja