Ruhakészítés menete

Egy ruha elkészítése 3-4 hónapot is igénybe vehet, ez függ a ruha fazonjától, bonyolultságától, attól is hogy milyen gyakran tudunk próbálni. De menyasszonyaimnak mindig azt mondom, hogy minél előbb jönnek, annál hamarabb elkészül a ruha, mert a nyári szezonban, besűrűsödnek a dolgok és lehet már nem tudok segíteni.

Méretvétel: Miután felvetted velem a kapcsolatot, e-mail-ben megbeszéljük a részleteket, amit az első találkozásunkkor pontosítunk. Ekkor lefixálunk mindent, lerajzolom az elképzelésedet, lemérlek és kiszámolom a szükséges anyag mennyiségét.

Anyagvásárlás: Anyagot vagy Te hozod, vagy ha segítségre lenne szükséged szívesen elmegyek Veled,  vagy az első találkozásunkkor tudok anyag mintákat mutatni, és ha abból találsz megfelelőt, akkor azt beszerzem Neked.

Próbák: 3-4 ruhapróbára mindenképp szükség van, de egy bonyolultabb, időigényesebb ruhához többre is szükség lehet. Már az első próbára mindenképp hozd magaddal a fehérneműdet is, amit a ruha alatt fogsz viselni és a cipődet (vagy legalább is ahhoz hasonló sarok magasságút)  Az első próba mindig egy “nyers” próba, ne ijedj meg, ha még nem azt látod, amit lerajzoltam. Itt állítjuk be a bőséget, az arányokat. A második próba már sokkal jobb, itt finomítjuk a ruhát, a díszítéseket, a végleges hosszát. A harmadik alkalommal, ha minden tökéletes, akkor viheted is a ruhát.


Végül egy igazán különleges, egyedi ruhád lesz, ami csak a Tiéd, rajtad lesz először. Egy tökéletes ruha, ami passzol a személyiségedhez, az alakodhoz és amiben gyönyörűnek érezheted magad.


 

Árak

Tudtad, hogy akár kölcsönzési ár alatt is elkészülhet egy menyasszonyi ruha?! Nem? Pedig így van, és az a Te elképzelésed, igényeid szerint készül, Rád szabva, ami ezáltal olyan lesz, mintha “Rád öntötték volna”. Ne köss hát kompromisszumot, ereszd el a fantáziád!

Ruhakészítés árak:

Menyasszonyi ruha: 100.000 Ft-tól

Menyecske/koszorúslány ruha: 30.000 Ft-tól

Alkalmi ruha, örömanya ruha: 30.000 Ft-tól

Koszorúslányka ruhák: 20.000 Ft-tól

Az árak az anyag és kellék költségeket nem tartalmazzák!

Tudom, vannak olyanok, akik nem merik bevállalni a varratást, mert “mi van, ha nem olyan lesz….” A rizikó benne van, de nem egy jó szakembernél! Jól meg kell választani azt akivel varratni szeretnél. Érdemes a referencia munkákat, visszajelzéseket megnézni, ezek sok mindent elárulnak.


Érvek a varratás mellet: 

-egyedi ruhád lesz, olyan, mint előtte senkinek

-a Te alakodra lesz tervezve, készítve, kiemelve az előnyös adottságaidat, figyelembe véve elképzeléseidet

-próbák alatt újabb ötletek merülhetnek fel, amitől még egyedibb lesz és nem mellesleg jó móka együtt alkotni

-praktikus ötleteket is kaphatsz ruhakészítés közben, hogy a ruhád, ne csak gyönyörű, de kényelmes is legyen

-az esküvő után meg is tarthatod vagy átalakíttathatod


Hátránya:

-ha nincs konkrét elképzelésed (bár egy tervezőnek ez nem okozhat gondot)

-nem látod előre a ruhát

-nem tudod, felpróbálni, hogy hogy áll majd

Gondold át, mérlegelj…. de tudd, hogy: A varázslat készítés közben történik! ;)

Lehet, hogy ennél is olcsóbb megoldásban gondolkodtál, rendeltél a netről, ami nem olyan lett, mint amit vártál? Megsúgom, nagyon sokan így járnak az ilyen ruhákkal! A legtöbb esetben silány minőségben érkezik a ruha! De ne keseredj el, ebben is tudok segíteni. Sok javítani való ruhát hoztak már hozzám, és mind elégedetten távoztak.

Javítás árak 10.000 forinttól kezdődnek, ez függ a “probléma” súlyosságától.


Bármi kérdésed lenne, keress nyugodtan!