Ruhakészítés

Érdeklődés
Azt tudom tanácsolni, hogy minimum fél évvel esküvő előtt keress meg, hogy biztosan el tudjam készíteni a ruhádat.
De minél előbb jelentkezel, annál biztosabb a dolog, főleg, ha a nyári időszakban van az esküvő.
Amennyiben külföldről szervezitek az esküvőt, akkor még előbb érdemes megkeresni engem, hisz akkor ritkábban tudtok hazajárni a ruhapróbákra. 

Ajánlatkérés
Amennyiben az általam készített ruhákról érdeklődnél, kérlek a kapcsolat menüponton keresztül vagy e-mailen írd meg az elképzelésedet, amire a lehető leghamarabb igyekszem válaszolni. Pontos árakat első körben nem biztos, hogy tudok adni, hisz nagyon sok összetevője van, de egy hozzávetőleges árat mindenképp írok. 

Nyitvatartás
Nincsen meghatározott nyitvatartásom, így rugalmasan tudom kezelni az időpontokat. Ha hétköznap nem tudjuk megoldani, szombatra is van lehetőség időpontegyeztetésre 9-12-ig.
Menyasszonyokat 2 óránként  tudom fogadni, ekkor csak Veletek foglalkozom. 
Amennyiben késel, nem gond, csak jelezd kérlek, hogy tudjam biztosan számíthatok Rád. A próbát a megbeszélt 2 órás intervallumban tudom biztosítani Neked, amíg a következő menyasszony meg nem érkezik. Megértésedet köszönöm!   
Ha mégsem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, kérlek minél előbb jelezd nekem. Köszönöm!

Hol találsz meg?
Érden a Tárnoki út 80-ban, egy nagy rózsaszín ház az. Ha ideérsz, hívj és kimegyek eléd.

Bérlés
A szalonomban bérlésre nincs lehetőség.
Legtöbb esetben méretre készítem a ruhákat, de van egy alap kollekció is, amiből próbálhatsz. Ha ezek közül találsz és nem tökéletes, a méretre igazításában is segítek.

Konzultáció
E-mailes megkeresés és az első részletek megbeszélése után, megbeszélünk egy személyes találkozót, ahol pontosítjuk a részleteket, tanácsokat, ötleteket adok, majd méretet veszek. 
Ha tanácsadásra van szükséged vagy próbálni szeretnéd a meglévő kollekció darabjait arra is van lehetőség.
Ezeknek a találkozóknak a díja 5000 forint.
Amennyiben sikerül ruhát találni vagy eldöntötted, hogy én készítsem a ruhádat, akkor ez az ár beleszámít a ruha végösszegébe.

Anyagválasztás
Az anyagválasztásban is tudok segíteni. Anyagmintáim közül is választhatsz, de ha nem találtad meg a Neked tetszőt, akkor méterárú boltokat tudok mondani, ahova el tudsz menni és meg tudod venni azt az anyagot, ami szerelem lesz első látásra. Azt hogy mennyi anyagra van szükséged, méretvétel után kiszámolom és megírom.

Ruhapróba
Első alkalommal még egy nyers ruhapróba lesz, ne ijedj meg, hogy még nem azt látod, amit megbeszéltünk. Ekkor állítom be a bőségeket, az arányokat és  formázom a testalkatodra. A melltartódat, amit az esküvőn fogsz viseli, azt mindenképp hozd magaddal.
Második próba már sokkal látványosabb, itt már majdnem a kész ruha lesz rajtad. Ilyenkor nézem meg a hosszát (emiatt fontos, hogy ekkor már a cipőd is itt legyen!) finomítom a vonalakat, próbálgatjuk az apróbb díszítéseket.
A harmadik próbán, ha minden tökéletes, akkor készre vasalva, ruhazsákban viheted is "A RUHÁT ".
Nyilván, ha egy bonyolultabb, időigényesebb ruhát választassz, több próbára is szükség lehet!

Esküvő után
Sok menyasszonyomtól köszönő levelet szoktam kapni, fényképek kiséretében. Amiért végtelenül hálás vagyok, hisz öröm látni Benneteket a Nagy Napon a ruhában! Ha meg is oszthatom a referencia oldalamon, azzal a többi menyasszonynak is segítetek, köszönöm a nevükben is!
A többieknek esküvő után e-mailt küldök, hogy érdeklődjek minden rendben volt e a ruhával és hogy megkérjem, hogy küldjenek pár képet, amit megoszthatok. Természetesen ha nem szeretnék, hogy megosszam az oldalamon, tiszletben tartom a kérésüket!
Minden esetben a fotós megjelölésével szoktam megosztani a képeket.

Árak
Konzultáció/próbálási lehetőség: 5000 Ft/óra
Menyasszonyi ruha tervezése és készítése: 100.000-tól kezdődik.
Menyecske ruha: 40.000-től
Koszorúslány ruha: 40.000-től
Kis koszorúslány ruha: 20.000-től
Az árak tájékoztató jellegűek, anyag és kellék költséget nem tartalmazzák. 

Ha bármi kérdésed lenne még, írj nyugodtan! Nagyon szívesen segítek!
Szilvi