Elvira

Elvira menyasszonyi ruhájának átalakítása miatt keresett fel. Interneten rendelte, de nem egészen olyan volt, mint amit szeretett volna. Egy egyszerűbb vonalvezetésű, csipke felsőrészű ruhácska volt, de nagyobb szoknyát szeretett volna hozzá. Első alkalommal, mikor nálam felpróbálta a ruhát, hogy megnézzem, kiderült, hogy még pár „kisebb” gond is van vele… Az egyik ujja például hosszabb volt mint a másik, kicsit laza volt a háta kivágása, és a derékvonal se volt a helyén.
Mutatom….

Így tehát ki kellett kapni az ujját, amit méretre igazítottam. A felső részt levettem a szoknyáról, egy szélesebb övrésszel megnyújtottam a felsőt, majd megkapta a többrétegű új tüllszknyáját. Díszítésként még egy strasszos övrészt is kapott.

Az internetes ruháknál tapasztalom, hogy a legtöbbnek rövid a dereka, ezek általában Kínában készülnek, ott teljesen más arányokkal rendelkeznek a nők, így más arányokkal is dolgoznak. Ha ilyen rendelésben gondolkodsz, ezt azért kalkuláld bele, ha csak nem alacsonyabb vagy az átlagnál mert, akkor talán jó lesz 😉

Szerintem nagyon szép lett a végeredmény, Elvira is boldogan távozott.