Andi

Egy újabb gyöngyszem…. Interneten vásárolt ruhába kukkanthattok bele, a képek magukért fognak beszélni és ezek után mindenki eldöntheti, hogy megpróbálkozik e a menyasszonyi ruha vásárlás ezen formájával. Kicsit körüljártam a dolgot, utána néztem az ilyen rendeléseknek… Itt Magyarországon a különböző online piactereken/oldalakon nagyon kecsegtető árakon kínálják a menyasszonyi ruhákat. Persze legtöbbször az eredeti ruhák képével, de ami érkezik, az mind olcsó utánzat. Gondoljatok csak bele, 30-40ezerért egy nagyobb „habos-babos” ruhát képtelenség előállítani. Ha egy jó minőségű anyagból szeretnéd, akkor ez az ár az anyagra is kevés, nem beszélve a munkadíjról…

Itt az eredeti kép a ruháról, sajnos nem sikerült megtalálnom a tervezőjét.

Egy-két szösszenetet idézek az eladóktól:

„Ha híres, ismert márkájú ruhát akarsz,akkor nem jó helyen jársz! A ruhák minősége kiváló, de ne keressél rajtuk márkajelzést, mert az nincs!”

” A ruha mindig ugyanaz, amit a képen látható fotómodell visel, de mindenkin egy kicsit másképp mutat.”

„Ezeket a paraméterek figyelembe véve bátran add le a rendelésed, mert nem fogsz csalódni, nagyon kevés pénzért nagyon szép ruhát fogsz kapni.”

„Bátran add le a rendelést”….

Háááát nem tudom…

Andi ruhája így érkezett meg:

Jól látszik a ruha minősége. Az alsó képen látni, hogy mennyivel nagyobb a ruha, pedig meg lettek adva a méretek. Sőt a mellrész alatt is van némi „anyag-felesleg”, onnan is el kellett venni.

A díszítésről néhány kép… az elsőn például jól látszik, hogy az előre meghímzett alkatrész nem passzol. Kissé elcsúszott összeállítás közben.

A második képen is ugyanez a probléma, ráadásul elől van, tehát jobban észrevehető.

Ezen a képen pedig a szoknya részre felvarrt csipke épp hogy rá van lehelve.

A ruha belseje…

Ezek után megpróbáltam menteni a menthetőt. Elvettem a bőségeket, megjavítottam a felsőrészt és szépen átvasaltam és egy plusz boleró is készült a ruha mellé.

Ha mégis az internetes vásárlás mellet döntesz, akkor azt:

-tedd időben, ha esetleg javítanivaló lenne vele, akkor legyen idő megcsináltatni, vagy ha annyira hordhatatlan, akkor még legyen időd újat keresni

-inkább külföldi oldalakon keress, mert ott anyagilag nem vesztessz annyit, ha esetleg nem lenne jó a ruha

Remélem hasznosnak találtad ezt a bejegyzést!

Ha tetszett oszd meg másokkal is, lehet épp az ismerősödnek lesz szüksége erre az információra! Köszönöm!

Szilvi