Az én ruhám, mely egy pályázatra készült

Szeretném megmutatni Nektek az én ruhámat, azt a ruhát, amit egy pályázatra készítettem. Részlet képekkel és a többi csodás fotóval, amit egy fantasztikus fotós készített nekem.
Nagyon megörültem ennek a pályázatnak, mert igazi kihívásnak tünt, minden szempontból, soha ilyenre nem jelentkeztem még, de belevágtam, ami számomra nagy konfortzóna tágítás volt 🙂

Elkezdtem tervezgetni, elképzelés volt, de aztán rájöttem, hogy én sokkal jobban szeretek úgy alkotni, hogy „játszok” az anyagokkal, próbálgatom őket, alakítgatom… imádtam, ahogy formálódik, alakul a ruha. Olyan légies, könnyed, olyan tündérkés, egyszóval mesés lett 🙂 számomra mindenképp 🙂 🙂 🙂
Ruháim készítésekor mindig szem előtt tartom, a kényelmet, a praktikusságot, mert fontos, hogy menyasszonyaim jól érezzék magukat a szépséges ruháikban.

Ez a ruha 4 részből állt, így jól lehet alakítgatni, az igényeknek megfelelően. Volt egy csipke body, egy alap szoknya, egy uszály és a tündérkés ujj.

A body-ra rengeteg kézimunkával, alprólékosan lettek feltéve és felvarrva a csipkedarabok, jó játék volt „kirakózni” vele.

Az alap szoknya egy egyszerű A-vonalú szoknya, amiben könnyen lehet táncolni, mozogni, így felhőtlenül, szabadon tudja a menyasszony élvezni az esküvőt.

Az uszály egy többrétegű organza szoknya, derekán csipke díszítéssel, mely egybeolvad a body-val. Ez tökéletes választás a szertartásra, a fotózásra, mert egyszerűen gyönyörű, ahogy libben mozgáskor. Ezzel a megoldással az uszályról se kell lemondania menyasszonyoknak.

Az ujj meg csak egy plusz volt, én szerettem volna 🙂 de el tudom képzelni, hogy akad olyan menyasszony, aki szeret elszakadni a megszokottól és egy kis különlegességet belevinni a ruhába.
Ennyi az én ruhám története… köszönöm, hogy elolvastad! ♥
Szavazni ezen a linken lehetett: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2509803352639583&id=2420690401550879

És most megmutatom Zsófi képeit!

A kedvencem ♥

Köszönöm!